Hallo wereld!

26 juni 2018 – 7:12

Een nieuwe site inrichten terwijl de ene na de andere deadline er zit aan te komen is niet zo eenvoudig. Toch zou ik er wat meer tijd moeten aan besteden… Gelukkig sta ik ook in het onderwijs en komt er binnenkort wat meer tijdsruimte…

Het ongeval van 16 februari werkt trouwens ook nog steeds mee, hoewel het in deze context eerder tegenwerken is. Het lukt (nog) niet om ganser uren/dagen en zoals vroeger nachten door te werken. Geduld hebben, zegt men, geduld. Ik heb meer geduld met anderen dan met mezelf…

Dit weekend kon ik toch even naar de opening van brasserie Goestink. Tina en Bjorn maken er echt iets mooi van! En ik mocht er bij helpen 😉 Vanaf 4juli in Haaltert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *